Har du brug for juridisk hjælp?

Har du fundet ud af, at din husleje er for høj? Eller har du brug for juridisk hjælp i forbindelse med andre problemer i dit lejemål? Frygt ej! Tjekhusleje.dk er en del af DIGURA – Din digitale lejeretsekspert, som hjælper tusindvis af lejere med deres lejeretlige problemer.

Hvem er DIGURA – Din digitale lejeretsekspert?

DIGURA er lejernes digitale ven, som ønsker at hjælpe alle lejere, som bliver uretfærdigt behandlet af deres udlejer. Det sker udenom påtvungne årskontigenter og dyre advokatløsninger. DIGURA har gjort hele processen digital men stor fordel for lejerne såvel som virksomheden. 
 
Ved at udvikle en avanceret software, har DIGURA gjort det muligt at sammenholde retspraksis fra 4500 domme og afgørelser. Derfor kan sagerne blive vurderet med udgangspunkt i tidligere afgørelser sammenholdt med den helt konkrete sag. 
 
Det skal være trygt at være lejer, og derfor ønsker DIGURA at gøre det nemt at få den rette juridiske rådgivning der skal til for at sikre sine rettigheder i et lejeforhold. 

DIGURA har hjulpet lejere i hele Danmark, som har været i tvivl om fraflytning, indflytning, husleje, forbrug eller mangler og vedligehold i deres lejemål. Faktisk har 96 % af vores klienter fået penge tilbage - det er vi stolte af!

Hvordan fungerer en sag om husleje hos DIGURA?

Nemt. Enkelt. Risikofrit. 

Indgivelse af sag

Du indgiver dine oplysninger, og en juridisk rådgiver vurderer sagen helt gratis og uforpligtende.

Sagsbehandling

Hvis der er potentiale i din sag, så fører vi gerne sagen for dig. Du skal ikke foretage dig noget – DIGURA klarer alt for dig!

Modtag kompensation

Hvis DIGURA vinder din sag, så modtager du din kompensation efter sagens afslutning. Ellers er det gratis for dig.

Hvorfor skal du tjekke din husleje?

Mere end 100.000 danske lejere betaler for meget i husleje. Måske er du en af dem? 
Vi giver dig en let adgang til at få vurderet dit huslejeniveau.  
Det er på tide, at du kender dine rettigheder.